Søk
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Mari Boine konsert med band // Folkets Hus Sauda

oktober 12 @ 19:00

Mari Boine har lenge vært kjent som en grensesprengende musikalsk pionér, men de siste ukene tør vi påstå at enda flere har fått øynene opp for den sterke stemmen hun besitter – i forbindelse med hennes deltagelse på «Hver gang vi møtes».

Boines tolkninger av de andre artistene har så langt fått mye fortjent oppmerksomhet, og flere terningkast 6 fra de store mediene.

«Mari leverer en magisk, suggererende og nærmest hypnotisk versjon. For en urkraft hun besitter som artist og menneske! (…) Easy To Love», skrev Dagbladet.

VG trillet toppkarakterer for hennes versjon av «Mother,» og kaller den en «kraftoppvisning». «Denne Uro» ble også belønnet med terningkast 6, og der beskrives hun som «en av våre ledende musikalske alkymister, med en misunnelsesverdig kontroll». Mon tro om ikke vi får høre noen av disse versjonene live på turneen?

Når hun kommer til Sauda har hun med seg fullt band, og også et nytt studioalbum i bagasjen. Det er fantastisk å overvære hennes artisteri gjennom TV-skjermen, men ingenting er som å oppleve henne live fra en scene. Etter episoden av «Hver gang vi møtes» som ble vist 13. januar, sa Vamp-musikeren Odin Staveland: «Hvis du har lyst til å gå på en bra konsert, og du ser at Mari Boine spiller i byen, da må du gå. For det er fett, altså.

 

Du kan kjøpe billett her.

Detaljer

Dato:
oktober 12
Tid
19:00
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:
,

Sted

Folkets Hus
Skulegata 20
Sauda, Rogaland 4200 Norway
+ Google-kart
Telefon
46825440
Vis Sted nettside

Arrangør

Folkets Hus